Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 9

Főoldal » Általános iskola » Fizika
815
9. Az üres edény tömege 220 g, folyadékkal megtöltve 575 g. Mekkora folyadék sűrűsége, ha a térfogata 0,51?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
575-220=335
Tehát a folyadék tömege 335 g.

m=335 g
V=0,51 cm³

ρ=m/V

ρ=335/0,51≈696,08 g/cm³
0