Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7

Főoldal » Általános iskola » Fizika
821
7. Szállítható-e 12 t kőolaj 10 m3 térfogatú tartályban? (9kőolaj = 800kb/m3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m=12 t=12000 kg
ρ=800 kg/m³

ρ=m/V

800=12000/V
800V=12000
V=15 m³

A 15 nagyobb, mint a 10, tehát nem szállítható.
0