Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 3

Főoldal » Általános iskola » Fizika
569
3. Mekkora térfogata egy 8100 kb tömegű tömör alumínium hengernek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
ró=m/V
az aluminium sűrűsége 2700kg/m³
a tömege 8100kg
tehát, V=m/ró=8100/2700=3m³
0