Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol önéletrajz írás

184
Segítenétek az alábbi szöveget le fordítani? :
XY-nak hívnak, 2002.03.17-én születtem Kisvárdán van két testvérem egy bátyám és egy húgom a szüleimmel élek együtt 2017-ben fejeztem be az általános iskolát. 2021-ben érettségi vizsgát tettem közben szereztem egy négy modulos ECDL számítógépkezelői szakvizsgát. Jelenleg Záhonyba járok pénzügyi-számviteli ügyintézői szakra mert mindig is érdekelt a pénzügy és a gazdaságtan. Felvételiztem az Eszterházy Egyetemre de sajnos nem vettek fel idén ősszel újra szeretnék érettségizni egy tantárgyból és újra beadni a Gazdaságtudományi karra szeretném a tanulmányaimat felsőbb fokon is képezni.
Sajnos kis koromban kaptam egy súlyos betgeséget ami miatt nem tudom látogatni az iskolát csak a vizsgákon vagyok jelen de próbálom magamból ki hozni a maximumot.
A hobbim a versköltés és a különböző cikk írások nagyon szeretek írni és megtanulni olyan dolgokat amik újak a számomra egyébként diákújságíró is vagyok Záhonyba. Legfőbb célom az ügyintézői sikeres szakvizsga és később az egyetemi felvételim.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Szia! Kicsit átalakítva a könnyebb angolra fordítás végett.

My name is XY. I was born in Kisvárda on March 17 2002. I have two siblings. One brother and one sister. I live with my parents. I graduated from Primary School in 2017. I graduated from High School in 2021 and beside that I got a 4-module ECDL exam. Currently I am attending a Financial-Accounting assistant course in Záhony because I was always interested in finance and economy. I enrolled at Eszterházy University but unfortunately I couldn't get in so this fall I would like to graduate again from one subject and to enroll again to the Faculty of Economic Sciences to continue my studies at a higher level.
Unfortunately at a younger age I got a serious sickness and because of this I cannot visit school and I am only present on exams, but I am trying to do my maximum.
My hobbies are writing poems and writing various articles. I really like to write and to know new things which are new to me. By the way, I am a student journalist in Záhony. My main goals are to achieve a successful assistant exam and later my university enrollment.

Sok sikert!
0