Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Konvex

Főoldal » Középiskola » Matematika
1319
Konvex sokszög átlóinak és oldalainak száma együtt 91.Hány oldala ás hány átlója van?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
n·(n-3)/2 + n = 91
n=-13 ami nem jó
n=14 oldalú a sokszög
77 db átló
0