Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmusos egyenletrendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
(1) 5*log4x+3*log4y=3
(2) 2*log4x+log4y=1


(1) 3*log8x+log8y=4
(2) 6*log8x-log8y=2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0