Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
Valaki megtudná oldani. Hálás lennék. Előre köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a=450 mm
b=950 mm

T=ab
T=450*950=427500 mm²=0,4275 m²

160*0,4275=68,4 m²

68,4*1,25=85,5 m²
0