Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
352
Képeket csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
(2x+3y)²=4x²+12xy+9y²
b)
(6a-2b)²=36a²-24ab+4b²
c)
(4a+3b)(4a-3b)=16a²-9b²

A c kicsit furán volt leírva; szólj, ha rosszul értelmeztem!

a)
(2x²+y³)²=4x⁴+4x²y³+y⁶
b)
(1-x)(1+x)=1-x²
0