Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Tudna valaki segíteni előre is köszönöm. :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
344
Bence 6 doboz almáért és 4 doboz brackléért 2770 Ft-ot fizetett. Otthon derült ki hogy valójában 6doboz bracklét és 4 doboz almalé kellet volna hoznia de így legalább spórolt 60 Ft-ot. Mennyibe kerül egy doboz almalé és egy doboz baracklé?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6a+4b=2770
4a+6b=2830
a=265 és b=295
0