Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
401
Írd be a megfelelő helyre a megfelelő értékeket!

a/ 6 m – 4 dm = ……….. mm

b/ 12 …………

c/ 3,2 óra – 24 perc = ……….. óra
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a.) 6 m - 4 dm = 5.600 mm
b.) nem írtál oda semmit így nem tudom
c.) 3,2 óra - 24 perc = 2,8 óra
1

/ 12 m2 + 1240 cm2 = ......................................... dm2
0