Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan működnek a navigációs, útvonaltervező alkalmazások?

478
Hogyan működnek a navigációs, útvonaltervező alkalmazások?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Földrajz

Válaszok

1
Ez mindre igaz
Hogyan működik a Waze?
A Waze navigációs mechanizmusa
A Waze ereje a te kezedben van. Mindössze azzal, hogy autózol, és közben a készülékeden megnyitod a Waze alkalmazást, valós idejű adatokat oszthatsz meg, amelyek forgalmi viszonyokká és útszerkezetté alakulnak át. A Waze használata során aktívan is küldhetsz jelentéseket a közösségnek a forgalommal, balesetekkel, rendőrségi csapdákkal, lezárt utakkal, időjárási viszonyokkal és sok egyébbel kapcsolatban. A Waze mindezeket az adatokat összegyűjti és elemzi, és így a többi Wazer számára a céljukhoz vezető optimális útvonalat állítja elő a nap minden órájában.

A Waze tökéletesítésének legegyszerűbb módszere az, ha úgy autózol, hogy közben a Waze meg van nyitva a kijelződön. Még ha nem is a Waze használatával navigálsz, egyszerűen nyisd meg. Semmit nem szükséges tenned.

A Waze az adatok alapján kiszámítja az átlagsebességet, ellenőrzi, hogy nincsenek-e hibák, tökéletesíti az útról készült helyszínrajzot, és megtanulja az utat és a kanyarok irányát. A Waze-zel nem szükséges különleges utakat megtenni. A Waze igazán a szokásos útvonalakon és az ingázási útvonalakon működik a legjobban.

A térképeket és a navigációt a felhasználók működtetik. Minél többen autóznak úgy, hogy meg van nyitva a Waze, annál jobb lesz a navigáció.
0