Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
336
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
5 gép 10 nap 8000 db
1 gép 10 nap 8000÷5=1600 db
1 gép 1 nap 1600÷10=160 db
12 gép 1 nap 160*12=1920 db
12 gép 4 nap 1920*4=7680 db

Így remélem érthető. Ha nem, akkor szólj!
0

5gép 10nap = 8000db 8000:10=800db-ot gyárt le 5 gép 1 nap alatt
800:5=160db-ot gyárt le 1 gép 1 nap alatt
160*4=640db-ot gyárt le 4nap alatt 4 gép
12-4=8 gép
640*8=5120
12 gép 4nap alatt = 5120db
0