Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkorák a rombusz oldalai és kerülete?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
554
Egy rombusz kerülete 6cm-rel nagyobb, mint egy oldalának hossza. Mekkorák a rombusz oldalai és kerülete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K=4a

a+6=4a /-a
3a=6 /÷3
a=2 cm

K=4*2=8 cm

Ell.: 2+6=8
0