Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hatvány

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5³=5*5*5=125

(2/3)⁴=2⁴/3⁴=2*2*2*2/3*3*3*3=16/81

2-2=1/2²=1/4

(5/2)-3=(2/5)³=2³/5³=8/125

0,1-5=(1/10)-5=10⁵=100000
1