Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
képet csatoltam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
A∩B={12, 16, 20, 24, 28}

2.)
a) A∩B={25}
b) A\B={16, 36, 49, 64, 81}

3.)
A\B={2, 4, 8, 10, 12, 14}

4.)
A∩B={2, 3, 5, 7}
Módosítva: 4 éve
0