Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Képeket csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
82.
Ezt kell alkalmazni:
(a+b)²=a²+2ab+b²
(a-b)²=a²-2ab+b²

(x+y)²=x²+2xy+y²
(x-y)²=x²-2xy+y²
(a+1)²=a²+2*a*1+1²=a²+2a+1
(4-a)²=16-8a+a²
(3+5z)²=9+30z+25z²
(2x-y)²=4x²-4xy+y²

87.
a) (4+x)²
b) (5a-1)²
0