Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
594
Írja be a hiányzó mérőszámokat!

a. 5 m2 = …..dm2 = …..cm2 = ……mm2

b. 62 km2 = …..ha = …..m2

c. 0,025 ha = …..m2 = …..dm2

d. 3 m2 – 30 dm2 = …..dm2

e. 100 cm2 – 200 mm2 = …..mm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
5m²=500 dm²=50000 cm²=5000000 mm²

b)
62 km²=6200 ha=62000000 m²

c)
0,025 ha=250 m²=25000 dm²

d)
3 m²-30 dm²=300 dm²-30 dm²=270 dm²

e)
100 cm²-200 mm²=10000 mm²-200 mm²=9800 mm²
1