Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7.oszt

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
Csatoltam a kepet elore is koszonom! 17-es feladat e-i 18as feladat d-h
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
17.

e) (5/7y2) * (3x) = 15/7xy2
i) -35x * (-3/7x4) = 15x5

18.

d) (-35xy2) : (-7) = 5xy2 = 5 * 2 * (-4)2 = 160
h) (4x/72) : 3 = x/54 = 2/54 = 1/27

Amennyiben hasznosnak találod a válaszomat, kérlek, jelöld megoldásnak! Igazán nem nagy fáradtság. :)
Módosítva: 4 éve
0