Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valoszinusegszamitas

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
A 7. És a 11. Feladatban szeretnék kérni segitseget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
7.

Összes eset: 36
Kedvező eset: 36 - 33 = 3
Keresett valószínűség: 3 / 36 = 1/12

11.

Összes eset: 4 * 4 * 4 = 64
Kedvező eset: 64 - 2 * 2 * 2 = 56
Keresett valószínűség: 56 / 64 = 7/8

Amennyiben hasznosnak találod a válaszomat, kérlek, jelöld megoldásnak! Igazán nem nagy fáradtság. :)
0