Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki esetleg tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
345
Sziasztok valaki tudna segiteni
14feladat (b)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
5/8=5:8=10:16=15:24=625/1000
0

Hogy jött ki ? Hogy eltudjam magyarázni
0