Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 10-es

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Házi nem értem kérlek segítsetek. Csatoltam képet is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha minden donortól 1 egységnyi vért kaptak, akkor:

Összes donor: 161 + 30 + 73 + 14 + 44 + 8 + 14 + 2 = 346

a) (14 + 2 + 44 + 8) / 346 = 0,2 = 20%
b) (161 + 30 + 73 + 44 + 14) / 346 = 0,93 = 93%
c) (161 + 73 + 44) / 346 = 0,8 = 80%

Amennyiben hasznosnak találod a válaszomat, kérlek, jelöld megoldásnak! Igazán nem nagy fáradtság. :)
Módosítva: 4 éve
0