Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögf..

Főoldal » Középiskola » Matematika
584
Lécives segítsetek ezekben a feladatokban. Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egyszerűen írd be a számológépedbe őket így:
SHIFT sin 0,4235 =
SHIFT cos 0,6213 =
SHIFT tan 1,420 =
ez kissé nehezebb a kotangenst nem számolja gép, ezért helyette: SHIFT tan (1/0,4935) =
ilyen nincs a szinusz nem lehet 1-nél nagyobb
ilyen sincs a koszinusz nem lehet-1-nél kisebb

A SHIFT helyett lehet hogy 2ndF van a gépeden
Módosítva: 8 éve
0