Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szogfuggvenyek

Főoldal » Középiskola » Matematika
539
Sziasztok, kis segítség kellene hogy hogyan hatarozom meg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Három azonosság kell hozzá:
sin²α+cos²α=1
tgα=sinα/cosα
ctgα=cosα/sinα
0