Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 10-es

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
Házi itt el akadtam kérlek ha tudtok segítsetek csatoltam képet is .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
P=kedvező/összes

a)
P=94/200=47/100=0,47=47%

b)
P=200-72/200=128/200=16/25=0,64=64%

c)
P=20+14/200=17/100=0,17=17%

d)
P=0/200=0%
Módosítva: 4 éve
0