Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számold ki a felszínűket és térfogatukat

Főoldal » Középiskola » Matematika
392
A) B) és C) feladatra lenne szükségem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
V=a3 V=43=64cm3
A=6*a2 A=6*42=96cm2

b)
V= a*b*c V=4*4*8=128cm3
A=2(ab+bc+ac) A=2(4*4+4*8+4*8)=160cm2

c)
V= a*b*c V=8*4*2=64cm3
A=2(ab+bc+ac) A=2(8*4+4*2+8*2)=112cm2
0