Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A téglalap két oldalának hossza 6cm és 5cm

Főoldal » Középiskola » Matematika
356
A téglalap két oldalának hossza 6cm és 5cm. Add meg az átlók hosszát.
Valaki segítene?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
téglalap, Matematika, 9. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Pitagorasz tétel:

x²=6²+5²
x²=61
x= 61 ≈7,81 cm
0