Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
357
Tanulmányozza a csatolmányban található fotót, mely az idő mértékegységeiről és átváltásukról készült, majd oldja meg a következő feladatokat:



Hány napból áll összesen az év első hat hónapja?

Hány perc két nap?

235 nap = .....hét .....nap

5 hét = .....nap = ..... óra

4 óra 52 perc = ......perc = ...... másodperc

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
235 nap=33 hét 4 nap
5 hét=35 nap=840 óra
4 óra 52 perc=292 perc=17520 másodperc
0