Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
365
Köszönöm aki segít
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)8192=2 a 13-on 1024=2 a 10-en egyszerüsítése az 8 egész

b)5000=2 a 2-on szorozva 5 a 3-on egyszerűsítése az 4/5

c)2016=2 az 5-en szorozva 3 a 2-on szorozva 7-tel egyszerűsítése 8/21

0