Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
524
Hatarozza meg a valos szamok halmazan ertelmezett f(x)=1+cosx fuggveny ertekkeszletet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az f(x) = cos(x) függvény értékkészlete [-1; 1], ebből következik, hogy az f(x) = 1 + cos(x) függvény értékkészlete [0; 2].

Ha hasznosnak találod a válaszomat, kérlek, jelöld megoldásnak! Igazán nem nagy fáradtság. :)
3