Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
342
Kérdések:
1. Vonzza e a Földet a parkolóban álló gépkocsi? Az űrben keringő űrállomás?
2. Melyik testre hát az asztalon fekvő könyv súlya?
3. Határozzátok meg a 600 g tömegű testre ható nehézségi erőt!
4. Mekkora a test tömege, ha súlya 600 N?
5. Mekkora az 1l térfogatú méz súlya?
Ezt mindet megoldással kellene, valaki tudna segíteni??? Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Az első kettő kérdés, ige.
Asztal
F=0,6*10=6N
m=600/10=60kg
m=1,5*1=1,5kg G=mg=1,5*10=15N
0