Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S.Kemia

Főoldal » Középiskola » Kémia
364
15 g sóból és 135 g vízből oldatot készítünk. Hány tömeg %os lesz az oldat (oldat tömege:....szàmìtàs:..)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
mo=135+15=150g
moa=15g
tömegszázalék=15/150*100=10%
0