Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Melyik feladat kell?
-1

Anyád segít
-3

a) egyik szám `x`, a másik szám `(45-x)` -> `x + (45-x)=x+45-x=45`

b) egyik szám `d`, a másik szám `(72+d)` -> `(72+d)-d=72+d-d=72`
0