Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

1

Főoldal » Általános iskola » Matematika
480
1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1
0

c1 = 17
d = -2

cn = c1 + (n - 1) * d

A fentiek alapján:
1) c4 = 17 + (4 - 1) * (-2) = 11
2) c15 = 17 + (15 - 1) * (-2) = -11
3) c60 = 17 + (60 - 1) * (-2) = -101

Ha hasznosnak találod a válaszomat, kérlek, jelöld megoldásnak! Igazán nem nagy fáradtság. :)
Módosítva: 4 éve
2