Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373

1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
b₈=(-1)⁸·5=5
bk+1=(-1)k+1·5
Ha k páros pozitív egész szám akkor bk+1=-5
Ha k páratlan pozitív egész szám akkor bk+1=5
0