Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

1, Alkoholba merítünk 200 (köb cm) térfogatú testet.Mekkora a felhajtó erő?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
719
köszönöm a válaszokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Fffolyadék*Vbemerülő test*g

V=200 cm³
ρ=789 kg/m³=0,789 g/cm³

Ff=0,789*200*10=1578 N
0