Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
458
8 munkás 6 munkaidőben 12nap végez. 3munkás 8 óra alatt ?nap
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Fordított arányosság:

8 munkás 6 órás munkaidő: 12 nap
1 munkás 6 órás munkaidő: 12*8=96 nap
1 munkás 1 órás munkaidő: 96*6=576 nap

3 munkás 1 órás munkaidő: 576÷3=192 nap
3 munkás 8 órás munkaidő: 192÷8=24 nap


1