Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
329
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a=4 m=400 cm
b=50 cm
c=40 cm

V=abc
V=400*50*40=800000 cm³=0,8 m³

ρ=2500 kg/m³

ρ=m/V
m=ρ*V

2500=m/0,8

m=2500*0,8=2000 kg

Eh=m*g*h
h=15 m

Eh=2000*10*15=300000 J=300 kJ
0