Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalék számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
491
Csak az a,b,c kellene de sürgősen aki tud segítsen !!!
Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
5 * 0,16 = 0,8 tonna cukor van benne.
4,8 / 0,16 = 30 tonna cukorrépában van 4,8 tonna cukor.

b.)
100% - 65% = 35%
190.000 * 0,35 = 66.500 - an voltak kint.

c.)
5,7 / 0,3 = 19 tonna fánk volt eredetileg.

1