Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Péter 18 nap alatt, Ádám 15 nap alatt csinálna meg egy munkát.
Együtt elkezdenek dolgozni, de Ádám 5 nap munka után lebetegszik, így Péter egyedül csinálja végig.
Hány nap alatt készül el így a munka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5/18+5/15+x/18=1
11/18+x/18=1
x=7
5+7 napig tart a munka.
1