Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy 2kg tömegü testet egyenletesen huzzuk a felszinen a 4N-nyi erővel kell rá hatni . Határozzátok meg a surlódási együttható értékét

Főoldal » Középiskola » Fizika
392
Köszönöm előre is
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
μ =Fs / (m * g) = 4 / (2 * 9,817) = 0,2037
1