Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Egy építőkocka élei 6cm hány kg tömegű a 600db os készlet ha 0,8 g/cm³ sűrűségű tölgyfából készült?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=6 cm

V=a³

V=6³=216 cm³

600*216=129600 cm³

ρ=0,8 g/cm³

m=ρ*V

m=0,8*129600=103680 g=103,68 kg
1