Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
507
Tanulmányozza a csatolmányban található fotót, mely a tömeg mértékegységeiről és átváltásukról készült.



Az alábbi feladatokban pótolja a hiányzó mérőszámokat!

125 dkg = .....kg = .....g

2022 g = .....dkg = .....kg

0,35 t = .....kg = .....dkg = .....g

2,018 t - 180 kg = .....kg = .......dkg

1 kg + 693 g = .....kg

Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
125 dkg = 1,25 kg =1250 g

2022 g =202,2 dkg =2,022 kg

0,35 t =350 kg = 35000 dkg = 350000 g

2,018 t - 180 kg =1838 kg =183800 dkg

1 kg + 693 g =1,693 kg
2