Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsen valaki!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
447
Csatolok kepeket. Ami karikázva van arra lenne szükségem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. lépés: megoldod az alábbi egyenletrendszert.
4x-5y=-13
7x+2y=31
x=3 és y=5 azaz A(3;5)
2. lépés: megoldod az alábbi egyenletrendszert.
4x-5y=-13
3x+7y=1
x=-2 és y=1 azaz B(-2;1)
2. lépés: megoldod az alábbi egyenletrendszert.
7x+2y=31
3x+7y=1
x=5 és y=-2 azaz C(5;-2)

Ha az egyenletrendszer megoldásával problémád van akkor javaslom, hogy vegyél egy CASIO fx 570ES plusz , vagy CASIO fx 991 CEX számológépet ami meg tudja neked oldani.
Az ncore-on és más torrent oldalakon fent van a feladatgyűjteményed megoldáskötete, talán ezt is letölthetnéd.

https://www.lipovszky-matek-fizika.hu/matematika/matematika-gyakorlo-es-erettsegire-felkeszito-feladatgyujtemenyek-megoldasai/matematika-gyakorlo-es-erettsegire-felkeszito-feladatgyujtemeny-iii-geometriai-feladatok-gyujtemenye-kek-megoldasok/
Módosítva: 4 éve
0