Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hazi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
502
Csatoltam kepet! Ezt a 4 muveletet kene megoldani.
Csak az E,F,G,H-t.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, házi, help, hf
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
e, sima kivonás, eredmény: -3715
f, -505 + (-3.04) = -505 - 3.04 = -508.04
g, 5,2 + (-3/4) = 5,2 - 3/4 = 5,20 - 0,75 = 4,45
h, 4,6 + (-31,7) = 4,6 - 31,7 = -27,1
0