Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
Valaki megtudná csinálni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
6)
42+28=70
ez 20-szal több, mint 50, tehát 20-nak van mindkettő.
Akkor 42-20-nak van csak technikusi
0

8)
117 angol = A csak angol + 10 angol-német + 7 angol-francia
A = 100
40 német = N csak német + 10 angol-német + 5 német-francia
N = 25
30 francia = F csak francia + 7 angol-francia + 5 német-francia
F = 18

Legalább egy: A+N+F+10+7+5
0