Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 9. osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
339
Csatoltam a képet. Kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
18)
(6x+3)-(3x-4)=(x-4)-(x+1)
3x+7=-5
innentől meg rendezd.

19)
(0,4x-1,8)-(1,5x+1)-(-4y-0,8)=3,8
2,9x-2=3,8
rendezd.
1