Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két szám közötti százalék

Főoldal » Általános iskola » Matematika
725
Adott két szám a és b, a közötte lévő százalékos arány 100% mi a matekai képlete?
pl:
a = 60
b = 85
c = a közötte lévő érték
a = 60 = 0%
b = 85 = 100%
c = mennyi a 60 és 85-nek az értéke x%-nál?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ez így teljesen érthetetlen kérdés.
Inkább azt írd le pontosan, hogy mi a feladat?
0