Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldjuk meg a következő feladatot!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
3-as feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5ⁿ·3+5ⁿ·4+2·5n+1=5ⁿ·3+5ⁿ·4+2·5ⁿ·5=5ⁿ·3+5ⁿ·4+5ⁿ·10=5ⁿ·17 tehát 17-tel osztható. Így a C-t karikázd be!
1