Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
357
Egy fogyasztón 10 amper áramerősség halad át és 5 V feszültség mérhető rajta. Mekkora az ellenállás ellenállása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
I=10 A
U=5 V

R=U/I
R=5/10=0,5 Ω
1