Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 9.o. előre is köszi!

Főoldal » Középiskola » Fizika
378
Egy 20kg tömegű testet 100 N nagyságú erővel lehet megmozdítani .
Mekkora a tapadási súrlódási együttható a test és a talaj között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Fs=mgμ
μ=Fs/mg=100/20*10=0,5
1